Gewoon Gaaf

Wil jij ook een gaaf gebit voor je kind? En dat je kind met een gezonde mond opgroeit? Mondzorg Dudokplein volgt de ‘Gewoon Gaaf’-methode voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Onder onze begeleiding kun jij samen met je kind het gebit gaaf en zijn mond gezond houden. Gewoon Gaaf toch?

Eerste tandje? Naar de tandarts!

Om jou en je kind goed te begeleiden bij het hebben en houden van een gaaf gebit is het belangrijk dat je je kind, zodra het eerste tandje doorbreekt, meeneemt naar de tandarts. Wie namelijk zo veel mogelijk van de ‘Gewoon Gaaf’-methode wil profiteren, begint direct zodra het eerste tandje verschijnt. Neem je kind mee naar onze praktijk als je bijvoorbeeld zelf voor controle komt. Wij leggen je uit hoe je het kindergebit het beste kunt verzorgen. Ook leer je al vroeg de juiste voedings- en poetsgewoonten voor je kind.

Individuele preventie

‘Gewoon Gaaf’ is een preventiemethode voor ieder individueel kind van 0 tot 18 jaar. Wij geven jou en je kind advies dat is afgestemd op het gebit van jouw kind. Hij begeleidt je kind een gaaf gebit te hebben en te houden. Bij ‘Gewoon Gaaf’ maken wij een risico inschatting. De uitkomsten hiervan bepalen het moment waarop wij jou en je kind graag weer in onze praktijk willen terugzien. De invulling en uitvoering van de preventiemethode kan dus binnen een gezin verschillen. ‘Gewoon Gaaf’ kijkt tenslotte naar ieder individu.

Benieuwd naar de ‘Gewoon Gaaf-methode’? Inschrijven kan via ons inschrijf-formulier!